Коронавирусът е взел 1680 жертви за денонощие в САЩ

Официално регистрираните заразени са 250 747
16 май 2020 08:56, Елка Василева
21
Коронавирусът е взел 1680 жертви за денонощие в САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Новият коронавирус е причинил смъртта на 1680 души в Съединените щати през последното денонощие, съобщи университетът "Джонс Хопкинс", цитиран от Франс прес.

Агенцията отбелязва, че тази бройка е малко по-висока от тази през последните четири дни, когато се наблюдава известно стабилизиране на равнището на смъртността.

Общо 87 493 души са починали от коронавируса в САЩ, които са най-тежко засегнатата от пандемията страна.

26 396 души в Съединените щати са дали положителна проба за вируса през последните 24 часа. С това общият брой на официално регистрираните в страната заразени е достигнал 250 747.

Той обаче е в пъти по-нисък от реалния заради трудния достъп до тестове.
Няколко часа по-рано Франс прес съобщи, позовавайки се на официални данни, за 1 432 045 заразени в САЩ. Страната е на първо място в света и по този показател от мрачната статистика, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Антиваксърите са либертарианци и психодесни.Мангъри и Чалгъри са десни анархисти.Чалгърите дават за пример Великия Американски съюз.
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10В 5.5 милионна Дания са вече 380000+ тестваните. И това не е броят на тестовете, а на тествнаиоте хира, защото медиците и възстановяващите се биват тествани по няколко пъти.
15
10
 
17
 
! Отговори
Мангьров преди 4 години
*** Балкански обаче твърди, че няма вирус...
14
16
 
5
 
! Отговори
Бойкоебач преди 4 години
До Да беРадвай се,този вирус да съществува;))) И наистина да мори американците!Защо?Защото това щеосвободи България от сегашното американско робство,американските ще върнат всичкото заграбено от България,злато и други най-различни културни ценности, Бойко и днешната политическа класа няма да съществуват. Българите няма да емигрират и ще живеят райски в страната си.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайте я тая информация за Италия че всичко пишат че е корона вирус, от къде е?
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MetalПредполагам, че ти само по статистика знаеш от какво ***.Има и информация, че в Италия за всичко пишат смърт ото вирус.... както стана ясно , че и в Бг данните са неверни..
11
10
 
7
 
! Отговори
Metal преди 4 години
До 8:Предполагам си присъствал на тези 1500 аутопсии и лично ти си направил заключенията за настъпилата смърт
10
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ТоiTестват се хората, как да не се тестват. Всеки ден в Невада в последните 10 дни грубо се тестват 3000 човека дневно. Не говори глупости- свободна държава, бла, бла. В началото нямаше достатъчно тестове и пунктове, сега е различно. В 3 милионна Невада са извършени 85 000 теста, а за 7 милионна България само 65 000.
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз гледах в ютюб че всичко е измама и за извънземните дето ги крият
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Uncle SamСамо че този път няма как да се получи след като са на четири крака.
7
18
 
21
 
! Отговори
Да бе преди 4 години
Новият "вирус" не е причинил смъртта на нито един човек, справка германските учени направили 1500 аутопсии въпреки забраната на сзо и института кох. В сащ на ден умират около 8000 души средно, при добре организирани и манипулирани тестове е лесно да се припишат част от тези на т.нар. вирус.... има десетки доказателства за това че тестовете са манипулирани масово, особено бързите които се правят в т.нар. горещи точки и епицентър на огнища.
6
12
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 4 години
Това не е вярно, никой не е умрял от корона вирус там. Измислят си тия неща за да могат едни хора да приберат милиарди. Това го знам от сигурен източник в Пентагона който е приятел на майка ми.
5
6
 
20
 
! Отговори
Uncle Sam преди 4 години
В подобни ситуации САЩ винаги търсят изкупителна жертва, върху която да хвърлят вината и да започнат война.
4
10
 
9
 
! Отговори
Ancho преди 4 години
Нищо ново, хората го казаха, че по-добре старите хора да измрат, отколкото икономиката да загине, и го правят. Определено, така е и в целият свят- на прицел са болните и старите.
3
10
 
4
 
! Отговори
Русията преди 4 години
Русията,къде е,дядо хаджи?
2
6
 
18
 
! Отговори
Toi преди 4 години
Достъпа до дестове е безплатен-искаш тест-имаш го. Буквално са направени пунктове почти на всеки ъгъл(поне в Невада) и няма желаещи. Празни са тези пунктове, които имат капацитет за хиляди хора на ден. Казината, които се подготвят да отворят правят тестове на работниците си, за това дали са болни в момента или са го изкарали вируса.Тестове да искаш, но хората не се тестват, това е свободна държава, никой не може да те задължи, но само да искаш тестовете са под път и над път.
1
9
 
22
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Трьмп обеща - сащ пьрви вьв всичко , и спази своите обещания кьм - американският народНаи големият след - Кенеди